Forums » Support

Puma Cali Online Kopen

  • 6 posts
  May 21, 2022 2:27 AM PDT

  De Puma Cali Online Kopen Women's wordt geleverd met een edgy look met progressieve rubberen gereedschappen. De coole en ingetogen sneaker verschijnt in een premium volledig leren bovenwerk met een frisse, tonale witte kleurstelling en contrasterende branding op de tong. De Puma Cali Emboss Women's straalt een moeiteloze stijl uit in een dromerige pasteltint van de baai, versierd met premium slangenleer reliëfleer.

  [Obrazek: zftwr312_1.jpg]

  PUMA heeft zojuist twee nieuwe damesreleases onthuld die perfect zijn voor de aanstaande Valentijnsdag. Hierboven afgebeeld hebben we de Puma Cali Nederland en de PUMA Basket Crush. De PUMA CALI Nubuck is een evolutie van de klassieke PUMA California, Cali Nubuck valt op met gestapelde zolen die relaxte West Coast-vibes kanaliseren. Puur bijgewerkt met een bovenwerk van zacht nubuck, de patentdetails blijven trouw aan het origineel. Het valt in een zachte, gedempte Elderberry-kleurstelling, heeft tonale veters en contrastkleurige branding op de tong.

  De nieuwste LaMelo Ball-schoenen staan ​​niet alleen ter ere van de stad Charlotte. Naast de lancering van het paar kwamen Puma Cali Schoenen Hoops en Ball samen om twee banen in de L.C. Coleman Neighborhood Park, gelegen op 1501 McDonald Street. Elke baan is beschilderd met een van de twee gedurfde kleuren van de MB.01 "Queen City" -stijl, terwijl ze ook de kenmerkende vleugels en "1 of 1" -ontwerpen van LaMelo aantrekken.

  Nu uit, hier is een goede blik op de Puma Cali Online Shop in PUMA White en Nrgy Peach. Deze colorway van het damesmodel kiest voor een ideale look en feel voor het zomerseizoen en is gekleed in een bovenwerk van wit leer dat contrasteert met de opvallende kleuren op de branding en het achterste gedeelte van de tussenzool. Witte veters, een zwarte hiellip en witte tussenzool completeren de belangrijkste kenmerken van de schoen.

  De Puma Court Rider is een van de nieuwste toevoegingen aan de Rider-familie. Puma Cali Heren/Dames Dit model is een hoogwaardige basketbalschoen met levendige kleuren en elementen uit het tijdloze ontwerp van de Rider in combinatie met de nieuwste basketbaltechnologie. Geïnspireerd door de Future Rider, Style Rider en Street Rider, combineert de Puma Court Rider perfect vorm en functie. Bovenaan krijg je een officiële blik op de Puma Court Rider in de Pop colorway. Deze colorway is in wezen een geheel zwart paar dat is uitgevoerd in een constructie van gemengd materiaal die vervolgens wordt afgewisseld met de kleuraccenten op de branding op het bovenwerk en de zool. De onderscheidende materialen, vorm en kleurstellingen zijn een knipoog naar de Sportstyle Rider, maar met zijn eigen unieke PUMA Hoops-flare.

  http://www.multischoenen.com