Arsenal Tröjor


 • fotbollströjor
  klubben efter att den europeiska


  Barcelona letar efter nya medel


  Arsenal Tröjor, Liverpool Tröja, Fotbollströja Barn Eget Tryck  nya barca -presidenten joan trycka namn på fotbollströjor värvningar senast

  Barcelona letar efter nya medel för att finansiera klubben efter att den europeiska superligan kollapsade ett hål på 350 miljoner euro att fylla, säger källor till ESPN.
  Nya Barca -presidenten Joan Laporta tog över i mars med klubbens bruttoskuld på nästan 1,2 miljarder euro.
  arsenal tröjor Han använde Super League -pengar för att kunna förnya Lionel Messis kontrakt, betala förfallna löner och, om möjligt, göra ett drag för Erling Haaland eller Neymar, har källor sagt till ESPN.
  - Stream FC Daily på ESPN+
  liverpool tröja Den katalanska klubben var en av de 12 grundande medlemmarna i den dömda Superligaen och har, trots att de bekräftade sitt engagemang för projektet i torsdags, tvingats acceptera att tävlingen sannolikt inte kommer att starta någon gång snart.
  Det betyder att Barca inte längre kommer att få de första 350 miljoner euro de förväntade sig att de skulle få från JP Morgan Chase. Den amerikanska banken hade förbundit sig att lägga upp ett bidrag på 3,5 miljarder euro för att kickstarta projektet och hjälpa klubbarna att återhämta sig från konsekvenserna av COVID-19-pandemin.
  Därför, med en intern revision av klubbens svåra ekonomiska situation som fortfarande pågår, har Barca påskyndat sökandet efter externa investeringar.
  fotbollströja barn eget tryck Källor nära klubben berättade för ESPN att det finns flera fronter öppna. Samtal pågår med investeringsfonder från USA, Asien och Europa om ett lån med en förmånlig återbetalningsplan.
  Samtidigt har klubben också övervägt att sälja namngivningsrättigheterna till Camp Nou, en idé som hade flyttats fram av den tidigare styrelsen och som förväntades träda i kraft när renoveringsarbetet - försenat på grund av pandemin - på stadion hade utförd.
  Det finns också en möjlighet att sälja en andel i Barca Corporate, ett dotterbolag som har projektet Barca Academy, Barca Innovation Hub, Barca Licensing and Merchandising och Barca Studios.
  Barca arbetar också med spelförsäljning och minskning av lönesumman och har redan tagit bort lite av värmen genom att omförhandla en del av sin kortfristiga skuld.
  Av klubbens bruttoskuld på 1,173 miljarder euro var 265 miljoner euro skyldiga bankerna före den 30 juni, enligt klubbens senaste konton.
  En klubbkälla bekräftade för ESPN att en mer förskjuten återbetalningsplan har kommit överens med några av innehavarna av den skulden.
  Barca är också skyldig 164 miljoner euro i löner till 'idrottspersonal' före säsongens slut och 126 miljoner euro i avbetalningar på tidigare värvningar senast den 30 juni.

  arsenal tröjor