utses till den nya chefen


 • fotbollströjor

  utses till den nya chefen  MAURICIO POCHETTINO kommer att utses till den nya chefen  Fotbollströjor, Köpa Fotbollströjor

  den tidigare spurs-chefen fotbollströjor tryck visade sig vara hans sista


  MAURICIO POCHETTINO kommer att utses till den nya chefen för Paris Saint-Germain efter klubben SACKED Thomas Tuchel.

  Den tidigare Spurs-chefen har enligt uppgift redan haft samtal om rollen med ytterligare förhandlingar som äger rum idag.

  Överföringsguru Fabrizio Romano rapporterar kontrakt och sammansättningen av Pochettinos bakrumspersonal sägs vara de saker som står i vägen för ett officiellt tillkännagivande efter att RMC Sport först rapporterade att före detta Southampton-chef var frontlöpare fotbollströjor.

  De franska mästarna har sparkat Tuchel efter två och ett halvt år vid rodret, trots att de kvalade sig till knockoutfasen i Champions League.

  De franska jättarna valde tydligt bort den festliga andan i år och gav Tuchel kängan på julafton efter att ha gett honom tyglarna 2018.

  Han tros ha fått sina marschorder av PSG: s sportchef Leonardo på onsdagskvällen köpa fotbollströjor.

  Innan han fick sin yxa hade Tuchel klagat till Sport 1 om brist på erkännande för sitt arbete och uppgav att det var 'sorgligt' att hans prestationer var underspelade maillot de foot pas cher.

  I intervjun före onsdagens match rapporterades att Tuchel hade hävdat att det var svårt att hålla sina stora namnspelare glada och till och med sa att han kände sig mer som 'en sportpolitiker eller idrottsminister än en tränare' under sitt första år i Paris.

  Men den nu avgångna chefen hade kommit ut och försökt klargöra sina kommentarer, vilket tyder på att de hade översatts felaktigt och att han 'gjorde ett skämt'.

  Den tyska tränaren gick närmare in i sagan, som fick honom att rasa efter att en off-the-record quip publicerades, i sin presskonferens efter matchen - som visade sig vara hans sista.